fredag 2 augusti 2013

Våren 2013

Äntligen uppdatering....Eftersom det är ett halvår sedan senaste uppdatering delar jag denna i två delar. Här med lite kort information om de träffar vi hade i våras. Höstens program kommer i nästa inlägg. Sedan det förra inlägget har vi haft fyra träffar i Edenryd.

Den 9 mars gick Margrethe genom hur man syr kuber på maskin och vi fick ett bra kompendium. Se bilder i album "kuber". Ytterliggare några pyttetäcken hade blivit färdiga sedan föregående träff. De ligger i albumet pyttetäcken 2013.


Den 13 april träffades vi igen. Viveka lärde oss att sy en trevlig löpare med remsteknik och applikation, medan några sydde färdigt sin kuber eller andra UFON.Den 21 april var Gunilla Plessner på besök hos oss och vi hade valt mellan två olika projekt, antingen City blooms eller Illusion (kuber) http://www.plesnertextil.se/category/kurser/. Annika och Camilla hade beställt god mat till lunchen. Som avslutning visade Gunilla några andra täcken som inspiration.


Den 4 maj visade Ingrid Persson oss hur man med hjälp av kartong, tyg och symaskin kan göra fiffiga syaskar.
 

Ett stort tack till Margrethe, Viveka, Gunilla, och Ingrid som har planerat och tagit hand om våra träffar den gångna våren.

/Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar