måndag 18 februari 2013

Hej,

Vi var tretton tjejer som sydde pyttetäcken lördagen den 9 februari. Det är helt enormt vilken produktion det har varit. Många av oss hade sytt något eller några täcken redan innan träffen. Vi har idag trettio täcken som är färdiga för leverans till CSK:s neonatalavdelning sydda av 15 medlemmar. Dessutom är några täcken påbörjade som kommer att vara färdiga i mars. För fler bilder från träffen se album Träffen i februari 2013 .



Se albumet med alla Pyttetäcken 2013 för inspiration!

Nästa träff är den 9 mars: de som har sytt mended hearts (eller roliga hus) respektive kuber (baby-blocks) delar med sig av sitt kunnande. Margareth kommer att  visa hur man syr kuber på symaskin med hjälp av 60 graders linjal. Skäranvisningar till dem som ska sy dessa kommer per mejl via vårt medlemsutskick.



Viveka Berg håller enligt planering, i träffen den 13 april, med en överraskning vad vi ska göra. Därefter håller Ingrid Persson i träffen den 4 maj där hon visar hur man tillverkar en syask genom att limma tyg på kartong.

Däremellan har en programpunkt tillkommit! Gunilla Plesner kommer till Edenryd Söndagen den 21 April. Som vanligt vid kurser håller vi på 10-16. Vi ser fram emot en söndag full med inspiration!

/Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar