lördag 5 januari 2019

Våren 2019


God fortsättning på det nya året.


För att underlätta administrationen av medlemslistan kommer jag att skicka ut en talong  via mejl så att var och en kan kontrollera sina uppgifter. Den kommer med i mejlet.

Vi startar också upp ett gemensamt projekt, där varje medlem bidrar med ett block. Valfri teknik, storlek etc. Först ut att ha plockat fram ett block till träffen är Ewa Hörlen.

Nedan datumen för vårens träffar. Som vanligt, anmälan till Anna, lappleken@live.se, för mobilnummer se mejl. Anmälan senast lördagen en vecka innan träffen, så att vi vet hur mycket material som ska förberedas och att vi är tillräckligt många för att ha träffen på skolan. 


26/1 kl 10-15
Detta lärde jag mig på kurs i Köge, Danmark, i höstas. Inte svårt men roligt. Man får användning för restbitar av olika tyger. Man utgår egentligen från Dresdenlinjaler, men jag har mallar att skära efter, blir billigare. Husen dekoreras med tak, skorsten, fönster och dörrar, som appliceras med Vliesofix. Bilderna visar olika exempel, grytlapp, bordstablett och väska. Fritt fram för fantasin!





2/3 kl 10-15 
Viveka Berg leder träffen och temat är små förvaringar. Projekten är tänkta att bli klara under träffen. Om du vill handla/samla på dig material så är det mesh, blixtlås, och småbitar som passar som går åt. För mer information kontakta Viveka.




30/3 kl 10-15 
Viveka visar oss ett sätt att göra applikation med roliga hönor. Dem sys på en löpare. Till den behöver du 3-4 olika tyger och småbitar till hönorna. För mer information kontakta Viveka.



4/5 kl 10-15 
Är du sugen på att känna, klämma och veta mer om mellanlägg, Vliesline, vadd och sytråd så kommer Sofia att ha kit och prata om användningsområden och skillnaden på olika sorter, märken och lämpliga ändamål. Kit med kompendium kommer att kosta 75:- ( ca 20 st plus tråd ). I butiken (Gittes) kommer liknande arrangemang under våren kosta ca 150:-. Anmälningar sker bäst via e-post till Anna som har koll på antalet. Vid frågor eller funderingar kontakta gärna Sofia via mail till info@gittes.se eller telefon 0708793645 Välkomna med er bokning!



/Anna


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar