torsdag 24 april 2014

Hexagoner, hexagoner och åter hexagoner!

Vi var ca 10 kviltglada kvinnor som träffades den 12 April. Anna visade och lärde oss ett antal olika sätt att arbeta med Hex N More, linjalen som många av oss inhandlat. Spännande att se resultatet nästa gång vi träffas i Edenryd (10/5). Bilder på färdiga kviltar på Day&Night läggs inom kort upp i februariträffens mapp.


Nästa träff kommer Britt Inger Jönsson att ta hand om oss. Vi har att välja mellan väska, duk med stjärnor och kvilt med ”korsstygn”. Väskan behöver förberedas innan kurstillfället. Om du vill sy väskan och inte var på senaste träffen, mejlar Anna ut beskrivning på förberedelser som behöver vara utförda innan träffen. Ett mönster ingår i kursavgiften. Vill vi köpa till ett eller två mönster går det bra. Pris 50 kronor/ styck. Gemensam lunch ordnas, och kursavgift inklusive lunch är 150 kronor.
Ovan korsstygnskviltarna, nedan syväskan.
Klicka på länken Britt-Ingers blogg, där du kan se mer.

Stjärnkvilt

Ni som inte var med förra gången och/eller inte har anmält er. Gör det senast 3 maj. Vi behöver även veta vad du vill sy, och om du vill köpa extra mönster, eftersom Britt Inger önskar veta hur många mönster hon ska ha med sig.

/Anna


1 kommentar:

  1. Hej. Jag jobbar tyvärr även den lördagen.
    Tina Lundin

    SvaraRadera