söndag 13 januari 2013

Träffen 12 januari 2013

17 glada kvinnor startade vårens termin med ett vårfräscht projekt med löpare och tablett. Bilder finns i album med namnet 12 januari. Margrethe inspirerade genom att visa flera kviltar (bilder i albumet visa och berätta). Även ett par av Round Robin projekt var avslutade och visades upp.



Vi åt en gemensam lunch med räkmacka och tårta medan vi bestämde vårens program.

 

Vårens träffar:

9 februari,     Vi syr Pyttetäcken till neonatal på CSK i Kristianstad. Alla bidrar med kunnande, erfarenhet och inspiration till träffen.

9 mars,          De som har sytt mended hearts (eller roliga hus) respektive kuber (baby-blocks) bidrar med sitt kunnande.

13 april          Viveka håller i träffen, och det blir en överaskning vad vi ska göra.

4 maj             Ingrid Persson hur man tillverkar en syask genom att limma tyg på kartong.

 Vi fortsätter att träffas som vanligt mellan 10 och 15 i Edenryd.




Utöver vårens program ska vi undersöka när vi kan boka in Gunilla Plessner igen. Hennes kurs i höstas var mycket inspirerande och alla som deltog var nöjda. Vi ska även se om det finns möjlighet att åka iväg på en gemensam utflykt under våren. Var och en som är intresserad håller utkik efter möjliga kurser (workshops) etc. till nästa träff.

Ing-Marie överräckte en blomma och tackade Annika för att hon låser upp för oss vid varje träff och tar med Textilkammarens tyger till försäljning. Anna fortsätter med utskick och mejl under våren.

 /Vid tangentbordet

Anna