lördag 10 november 2012

Novemberträff,

Idag träffades ett gäng på tretton glada tjejer. Det var ingen bestämd aktivitet, utan var och en arbetade med olika projekt. Någon arbetade vidare med det man börjat på vid tidigare kurstillfällen exempelvis Skuggade kvadrater eller Vågade löpare sedan kursen med Gunilla Plesner. Andra arbetade med olika egna projekt. Bilder har lagts till i olika album, se länkar.
Round Robin, Kurs med Gunilla Plesner, Convergence, Visa och berätta




Vid lunchen visades fem av föreningens sex Round Robin projekt upp. En medlem har sytt mittenblocket, kvilten har därefter gått vidare till en annan medlem som sytt vidare. Vi valde att ha två gruppe med tre medlemmar, istället för en stor med sex medlemmar. Det innebär att tre personer har arbetat med varje färdig kvilt och den som ägen kvilten har inte sett något sedan man lämnade ifrån sig mittenblocket. Nu ska var och en göra färdigt och kvilta sin Round Robin.... Fortsättning följer.




Vi träffas nästa gång: Lördagen den 8 december i Edenryd

Nästa gång är det jultema. En del av Lapplekens tjejer har valt att broder Quiltemagasinets hemliga tomtequilt som ska sättas samman i december. Andra av oss kommer att ha med egna små julprojekt.